broker273

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza ACS, Ence, Duro Felguera, S&P 500, Peugeot, Lleida.net, Amazon i Cellnex.

ACS

  • 37,74€
  • 0,11%
  • 178,62$
  • 2,84%
  • 3,41€
  • -0,18%
  • 0,86€
  • 2,38%
Análisis Técnico

Molt bon dia. El primer de tot, agrair-li la seva tasca d'anàlisi. La meva pregunta és sobre ACS i Ence. Poden ser bones opcions per al mig-llarg termini? Moltes gràcies. F.B.

Estimat lector, bona tarda. ACS és un títol que avui dia es pot mantenir en cartera, amb la mirada posada en el suport dels 19,13 euros (últim mínim creixent). La perforació d'aquest deixaria la porta oberta a la possibilitat d'una correcció més gran, ja que el preu estaria donant forma a un petit ‘cap i espatlles’. Per dalt, pel costat de les resistències, el títol en presenta una als 25,60 euros. I per damunt hi tenim la directriu baixista, els 28,60 euros. En termes de mitjà i de llarg termini pot dir-se que en aquest moment la tendència és més aviat lateral. Cosa que tampoc no està malament, tenint en compte que el gruix del nostre mercat presenta una clara tendència baixista de fons.

acs040920
Gráfico semanal de ACS

Quant a Ence el preu segueix encaixat dins d'un canal baixista de llibre. A més de la important resistència que presenta al buit baixista setmanal dels 3,25 euros, que s'ha emplenat en diverses ocasions aquests últims mesos però que encara no s'ha tancat, no s'ha anul·lat. Només quan aquest buit es tanqui començarem a mirar-nos el títol amb uns altres ulls. Mentrestant, al marge. Gràcies a vostè, una salutació.

ence040920
Gráfico semanal de Ence

Bon dia, podria indicar-nos si existeix una figura de banderola a les accions de Duro Felguera? I com veu l'entrada de l'Estat al seu capital? Moltes gràcies. J.M.

Benvolgut inversor, bona tarda. Com a analista tècnic, em limito a analitzar el preu, que al seu torn recull tota la informació de la qual disposa el mercat. No veig la banderola que comenta a Duro Felguera, en tot cas seria més aviat una bandera. En qualsevol cas, estem parlant d'un moviment lateral-baixista que, a priori, serveix per drenar/ajustar proporcionalment les importants pujades prèvies, de gairebé el 500%. Acció-fase de reacció. El convido a llegir aquí l'anàlisi que aquest dijous vam fer sobre la companyia. Gràcies a vostè, una salutació.

mdf040920
Gráfico diario de Duro Felguera

Bon dia, José María. La meva pregunta és sobre l'S&P 500. És possible que estigui donant forma a una figura de diamant en gràfic setmanal? Moltes gràcies, una salutació O.F.

Estimat lector, bona tarda. No, no tenim figura en diamant de cap mena. Aquest tipus de figures, de distribució (i per tant d'implicacions baixistes) es dóna molt poques vegades al mercat. No és fàcil veure-la. Però diguem que al final es tracta d'un ampli lateral que es trenca a la baixa. I després que l'S&P 500superés recentment els màxims anuals i històrics, aquesta quedaria invalidada. Al contrari, estem en un índex en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això sempre té per a qualsevol subjacent en aquesta situació. Per descomptat que ha de venir alguna correcció en algun moment, però serà una simple fase de reacció/ajust proporcional de les pujades prèvies i sempre dins d'una impecable tendència alcista de fons o primària. Per cert, les importants caigudes d'aquest dijous al principal índex del món són una gota en l'immens oceà alcista de fons. Res més. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

spx040920
Gráfico semanal del S&P 500

Benvolgut José María. Sóc seguidor dels seus consultoris. Què li sembla invertir en Peugeot? Molt amable. Salutacions cordials. I.M.

Benvolgut inversor, bona tarda. Peugeot no és un títol que m'agradi especialment avui dia, ja que en el millor dels casos estaríem parlant d'un títol lateral. Encara que a curt termini estarem atents a la important resistència que presenta al buit baixista setmanal dels 16,15 euros, que s'ha emplenat però que no s'ha tancat/anul·lat. Tancar-lo seria un interessant senyal de fortalesa de curt termini, no n'hi ha dubte. El sector dels cotxes segueix molt tocat, excepte per a dos valors que són molt alcistes en tendència: Tesla i Ferrari. Una salutació.

peu040920
Gráfico semanal de Peugeot

Bon dia, Sr Rodríguez. M'agradaria preguntar-li per Lleidanetworks (LLN) comprades a 4,10 euros. Quina recomanació li mereix el títol a curt termini? Gràcies per endavant. J.B.

Estimat lector, bona tarda. Haig de reconèixer que no coneixia aquest títol. Mai no m'havia fixat en ell. Però Lleidanetworks és clarament alcista. El que no vol dir que en algun moment pugui recolzar-se a la directriu alcista que en aquest moment passa pels aproximadament cinc euros. Però és un suport dinàmic, és a dir, cada dia que passa el suport s'incrementa. En qualsevol cas, és un valor alcista que és el que ens importa. L'única cosa que no m'acaba d'agradar és que és un valor bastant estret. Poc líquid, la qual cosa sempre pot dificultar les entrades i sortides del títol. Gràcies a vostè, una salutació.

lle040920
Gráfico semanal de Lleidanetworks

Bon dia. Ens agradaria incrementar posicions en valors alcistes com Amazon i Cellnex per al mig i llarg termini. Què ens suggereix? Moltes gràcies. J.T.

Benvolguts inversors, bona tarda. Cellnex és un títol que vam analitzar al consultori d'aquest dimecres, i tot segueix igual, no hi ha canvis respecte al que ja vam comentar. D'aquest títol sempre en dic el mateix, que és avorridament alcista. Puja de manera lenta, però continuada, sense deixar-nos clares zones de suport/resistència més enllà dels mínims/màxims creixents de curt termini. Continua sent un clar mantenir en cartera, amb un primer suport a l'últim mínim creixent (50,74) i per tant en la mesura en què aquest es perfori no tindrem cap senyal de feblesa del títol, ni tan sols de curt termini.

clnx040920
Gráfico diario de Cellnex

I quant a Amazon, el problema és que, encara que corregís cap a la zona de suport dels $2.000, continuaria sent igual d'alcista en termes de mitjà i de llarg termini. O dit amb altres paraules, si entro alcista en el títol, on col·loco l'‘stop’ sense que per a això una potencial i important caiguda de l'acció el faci que deixi de ser alcista. Aquest nivell estaria molt lluny. És a dir, si entro alcista ara, haig de saber col·locar un ‘stop loss’ molt generós. De fet la directriu alcista de llarg termini, amb tres punts de tangència, passa en aquest moment per l'entorn dels $2.000. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

amzn0409203
Gráfico mensual de Amazon de muy largo plazo

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador