ep local de codere
CODERE - Archivo

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles, però amb pendent negatiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

  • 0,09€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
0.504
R1
0.777
R2
0.777
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé, tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència).

I això és el que tenim en Codere des del començament del 2015, un impecable canal baixista de llibre, de manual. Canal que es devia haver perforat puntualment (dilatacions) durant les fortes caigudes d'aquest dilluns i que durant els últims dies és capaç de recuperar-se. De manera que en espelmes setmanals es diria que el preu està intentant agafar-se a la base del canal, per definició suport, per almenys intentar construir un rebot des d'aquí. Al capdavall, l'anàlisi tècnica diu que a la base d'un canal es compra, no es ven. És clar, sempre que no es perforin els mínims històrics marcats aquesta setmana (0,34). Com a resistències més immediates, tenim els 0,504 euros, els 0,64 i sobretot els 0,777 euros (màxims d'agost).

cdr281021
Gràfic setmanal de Codere

Noticias relacionadas

contador