codere portada emprsa

Codere (-11,70%) ha anunciat aquest divendres que Moody's ha assignat la qualificació de Caa1 a la proposta d'emissió de nous bons súper sènior garantits de 129 milions d'euros que emetrà Codere Finance 2 (Luxembourg) S.A. com a part de la reestructuració en curs, el 5 de novembre de 2021 o al voltant d'aquesta data.

  • 0,09€
  • 0,00%

Des de la casa d'apostes assenyalen també que l'agència de qualificació creditícia ha mantingut la nota de 'ca' assignada prèviament a Codere S.A. i "les qualificacions existents de Codere Finance 2 (Luxembourg) S.A. es mantenen sense canvis juntament amb les perspectives de les dues entitats".

Recordem que Codere està sent aquest divendres una de les companyies que més cauen al mercat continu. I ho fa just a la setmana durant la qual ha anunciat la seva entrada en un procés de liquidació. Concretament, el grup convocarà els seus accionistes per aprovar la seva dissolució i, a continuació, demanarà deixar de cotitzar.

El full de ruta de Codere passa pel, un cop liquidada la companyia, seguir operant des d'una nova societat amb seu a Luxemburg en què els bonistes, que ara passaran a ser accionistes, ostentaran 95% del capital. Aquesta emissió addicional de 129 milions servirà per donar oxigen a l'empresa perquè aquesta pugui seguir operant.

Noticias relacionadas

contador