ep archivo   seu de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Després de l'últim rebot, els títols de Cellnex presenten importants resistències a tocar: el recent buit baixista de finals de setembre i la recta resistència que uneix els últims màxims decreixents.

  • 34,83€
  • 2,96%
Análisis Técnico
S2
56.28
R1
59.46
R2
59.46
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Cellnex continua sent un valor clarament alcista a mitjà i a llarg termini, independentment de les caigudes dels darrers dos mesos. Aquestes encaixen dins del que és un ajustament proporcional (fase de reacció) de les pujades prèvies. Ara bé, l'actual rebot es pot esgotar en qualsevol moment pel que fa a curt termini. I el motiu no n'és altre que el fet que el preu presenta importants resistències a tocar.

D'una banda, tenim la recta resistència que uneix els màxims decreixents d'agost i setembre i que passa en aquest moment pels aproximadament 56 euros. Coincidint també amb el buit baixista de la sessió del 27 de setembre als 56,28 euros. En resum, en el rang dels 56-56,30 euros hi conflueixen importants nivells de resistència de curt termini. I per sota, pel costat dels suports, tenim els mínims d'aquest mes als 50,50 euros.

clnx281021
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador