ep el consejero delegado de cellnex telecom tobias martinez en el xviii foro de dialogo
FOMENT DEL TREBALL (YOUTUBE)

La Société du Grand Paris (SGP) ha adjudicat a Cellnex France el contracte per dotar de cobertura mòbil les línies 16 i 17 de metro del Gran París Exprés -actualment en construcció- mitjançant un sistema DAS (Distributed Antenna System) multi operador. La companyia oferirà així una connectivitat contínua -de veu i de dades-, independentment de l'operador de telefonia mòbil, en totes les estacions i túnels entre Sant-Denis Pleyel i Noisy-Champs (línia 16) i l'aeroport Charles de Gaulle i posteriorment Le Mesnil Amelot (línia 17).

  • 54,24€
  • 0,15%

L'experiència de Cellnex en aquest àmbit, que se suma a projectes similars adjudicats recentment a Gran Bretanya (per Network Rail) i als Països Baixos (per ProRail), es posarà a disposició dels passatgers del Gran París Exprés diàriament a partir del 2024, any en què se celebraran els Jocs Olímpics a la capital francesa.

L'adjudicació d'aquest contracte, de 17,5 anys de durada, conclou un procés de selecció que va començar a finals de 2019.

Vincent Cuvillier, Managing Director de Cellnex France, ha subratllat que "el contracte amb Gran París Exprés és una fita important per a la història de Cellnex a França. També és una demostració del sòlid i permanent compromís de la companyia amb un mercat clau en la seva estratègia de desenvolupament, en què ha invertit o compromès inversions per més de 10.000 milions d'euros des de 2016 mitjançant acords amb els principals operadors de telecomunicacions francesos i un compromís ferm per al desenvolupament de l'ecosistema 5G així com la garantia d'una major i òptima connectivitat per tots, a tots els territoris (xarxa nacional de molt alta velocitat i serveis d'edge computing)".

La companyia no ha revelat l'import del contracte.

Noticias relacionadas

contador