ep archivo - oficina de cellnex en la zona franca de barcelona archivo
EUROPA PRESS - Archivo

Els títols de Cellnex acumulen una caiguda del 18% des dels màxims anuals i històrics del mes d'agost. Correcció que encaixa absolutament dins dels paràmetres normals després d'una pujada prèvia del 70%.

  • 31,16€
  • 0,32%
Análisis Técnico
S1
48
S2
56.28
R1
57.40
R2
57.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No tenim figura de volta com a tal de l'actual fase correctiva (fase de reacció) de curt termini en Cellnex. Però no sempre cal, podem tenim pautes d'esgotament de les caigudes, com per exemple ocorre amb els 'martells'. I en el cas que ens ocupa podem parlar d'una interessant i prometedora divergència alcista entre el preu de l'acció i l'oscil·lador de moment estocàstic. És a dir, mentre el preu ens ha construït mínims decreixents durant els últims dies l'oscil·lador de moment ens està dibuixant mínims creixents. I això és el que anomenem una divergència alcista.

Aquesta, per norma general, acostuma a portar amb si importants rebots de curt termini contra tendència. Així, creiem que és el moment del rebot i com a nivells de resistències a on es poden arribar tenim el recent buit baixista dels 56,28 euros (buit de la sessió del 27 de setembre) i per sobre, la directriu baixista de curt termini que en el moment actual passa pels aproximadament 57 euros.

clnx141021
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador