ep imagen corporativa de caixabank
CAIXABANK

Sembla que els nombrosos suports dels títols de CaixaBank al suport dels 1,50 euros estan donant fruits, en el sentit que el suport que calia respectar en tot moment ha funcionat.

  • 4,82€
  • 2,77%
Análisis Técnico
S2
2.10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al començament de setmana analitzem aquest títol i en dèiem que ens trobàvem en allò que a un servidor li agrada batejar com un "o ara o mai". Doncs bé, com es pot apreciar al gràfic setmanal CaixaBank ha començat a rebotar amb força, respectant en tot moment el suport dels 1,50 euros, la qual cosa deixa la porta oberta cap a la important zona de resistència que presenta a l'últim buit baixista setmanal, a 2,10 euros ('gap' baixista de mitjan març). I si aquest es tanqués, cosa que dubto, tindríem un important senyal de fortalesa.

I és que en la gran majoria de les ocasions, aquest tipus de buits s'emplena, totalment o parcialment, en un primer intent. Però és estrany que es tanquin (anul·lin) a la primera ocasió que es presenta. Si potser, en un segon intent la probabilitat de tancar-lo incrementa considerablement. Dit això, sembla clar que el suport a respectar en tot moment és aquí, al nivell dels 1,50 euros al qual hem fet referència en nombroses ocasions.

caixa270520
Gráfico semanal de CaixaBank

Noticias relacionadas

contador