trader-contento-bolsa-wall-street
Reuters

Encara és aviat per cantar victòria, ja que figura de volta com a tal no tenim. Els nivells de 'sobrevenda' setmanals comencen a acostar-se a lectures de sobrevenda.

  • 8.016,65
  • -0,93%

Però ja sabem que aquesta, per si sol, no és un senyal infal·lible que convidi a l'operativa. El realment important el trobem en el suport que aquest presenta en els mínims de juliol, això és la zona dels 5.238 punts del futur de l'índex parisenc.

Per la qual cosa es poden obrir llargs als nivells de preu més propers possibles a la base del canal, per definició suport, amb objectiu en la resistència que presenta a la part alta, ara als 5.550 punts. I prou pèrdues, en tancaments, per sota dels mínims de juliol.

La perforació dels mínims de principis de setembre deixaria la porta oberta a la possibilitat de tornar a l'important suport que presenta en els mínims anuals (4.970), on es podria provar, de nou, obrir llargs en l'índex amb la condició que en cap moment el preu tanqui en espelmes setmanals per sota d'aquest nivell. Al cap i a la fi, simplement sembla estar desplaçant lateralment des de principis de 2017.

contador