bitcoin7445

Des de finals de juny tenim el bitcoin consolidant nivells/ajustant les fortíssimes pujades prèvies dins del que és un triangle. Però per on trencarà el preu?

  • 71.351,61$
  • 3,63%

A la vista del triangle que tenim davant i com que el preu està apropant-se molt al vèrtex, es diria que el desenllaç no hauria de demorar molt. I que aquest, en teoria, serà violent. O almenys això és el que diu la teoria. Uns veuen aquí un triangle simètric de continuïtat, si tenim en compte que tenim (lleugers) mínims creixents i màxims decreixents. Altres hi veuen un triangle descendent, ja que entenen que la base d'aquest triangle és pràcticament horitzontal. En aquest últim cas les implicacions serien baixistes per a la moneda digital.

Però en qualsevol cas i independentment del que cadascú vegi o vulgui veure en funció dels seus interessos, la veritat és que cal esperar que el preu sigui el que ens digui què vol fer, trencar a l'alça oa la baixa el triangle en qüestió. De manera que si finalment trenca a l'alça sembla que els màxims anuals (13.915 dòlars) no haurien de ser difícils d'aconseguir i per sobre dels màxims històrics. Mentre que la perforació de la base d'aquest deixaria les portes obertes a un moviment a la recerca de nivells de preu propers als 6.500-7.000 dòlars. En qualsevol cas, a esperar toca...

btcusd100919
Futur diari del bitcoin des de juliol de 2018

Noticias relacionadas

contador