ep bitcoin 20180622175501
PEXELS - Archivo

El moviment des de mitjans de juny es correspon amb una fase de consolidació (fase de reacció) proporcional o d'ajust de les importants alces prèvies.

  • 63.992,36$
  • 0,94%

Encara és aviat per llançar les campanes al vol, ja que encara no s'ha superat cap resistència. Però no hi ha dubte que les sensacions no poden ser millors. Cal reconèixer que es donen les condicions per apostar per l'inici d'un important rebot sostingut en el temps. D'una banda, podem veure com el preu està reaccionant amb precisió màxima a l'alça des de la base d'un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents). I, a més, amb uns nivells de sobrevenda diaris que llancen lectures extremes i en què l'oscil·lador de moment estocàstic s'està creuant a l'alça. Cosa que li dona marge per al rebot, amb un primer objectiu de pujada en la resistència dels aprox. 11.600 dòlars (part superior del triangle).

La superació, amb folgança, de la part alta a la qual hem fet referència seria un clar senyal de fortalesa. I per sobre i de major rellevància tenim la resistència dels 12.500 dòlars (màxims d'agost). Tancar per sobre d'aquesta seria un clar i important senyal de fortalesa, avantsala d'un atac a la resistència que presenta en els màxims anuals (13.915 dòlars) i per sobre ja no hi hauria res realment important fins als màxims històrics, als 20.650 dòlars.

btcusd030919
Gràfic diari del futur del bitcoin des d'octubre

Noticias relacionadas

contador