bitcoin-la-police-allemande-a-la-recherche-d-un-mot-de-passe-a-50-millions-d-euros rsz

Des de la zona de màxims anuals i històrics, als 65.000 dòlars, el bitcoin acumula una caiguda del 27%. Caiguda que per a res deteriora mínimament la qual és la tendència alcista de fons o primària.

  • 63.760,32$
  • 0,90%
Análisis Técnico
S1
43000
S2
56000
R1
65000
R2
65000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si sou assidus lectors nostres sabreu que un servidor és un total convençut buscar subjacents que siguin alcistes de mitjà i de llarg termini i asseure's-hi. És a dir, agafar tendència, asseure's-hi i deixar que el preu faci la resta. Però clar, cal tenir cert estómac per poder aguantar certes correccions que no són fàcils (fases de reacció) que es produeixen sempre dins de les tendències alcistes de fons. I això en el bitcoin es fa més difícil per la profunditat i sobretot per l'altíssima volatilitat. Però això no és res de nou. Qui vulgui poca volatilitat que es vagi a valors del tipus com Ebre Foods i similars. Ja sabeu, a major rendibilitat major risc assumit.

Senyals de compra ha donat moltes el bitcoin mesos enrere, però el més evident el va donar quan va superar els 20.000 dòlars. És a dir, si s'entra quan s'ha de fer-ho és molt rar que les correccions contra tendència (fases de reacció) ens posin nerviosos. Però si entrem tard al mercat a la primera correcció important que es produeix arriben els dubtes i prenem decisions errònies. Dit això, invertir en el bitcoin és estar disposat a correccions contínues, després de cada nou impuls alcista, del 30% de mitjana. Sense anar més lluny i aquest any hem assistit a caigudes del 31%, del 26%, del 19% i ara del 27%. Aquestes són les correccions que ha anat experimentant el bitcoin el 2021. Durant el cicle alcista 2015-2017 vam assistir a correccions (drawdown) del 35% de mitjana en vuit ocasions. Cosa que vol dir que les caigudes últimes no signifiquen res. Absolutament res. Són una fase correctiva més de les moltes que han d'arribar encara i poc més.

Tècnicament no hi ha molt a dir, llevat que tenim una important zona de suport en el rang dels 42.700-44.300 dòlars del futur i com a resistència, els 65.000 dòlars. El que tenim davant és el gràfic diari del futur del bitcoin, que no cotitza el cap de setmana. Però si miréssim el gràfic diari de l'explicat del bitcoin, podria dir-se que aquest estaria donant forma a una 'abc' correctiu. Això és un moviment contra la tendència principal que consta de tres onades (dues baixistes i una alcista intermèdia) que serveix per corregir/drenar les fortes pujades prèvies i preparar el camí per construir un nou impuls alcista a mitjà termini.

btc260421
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador