ep archivo   economia  professional wealth management reconoce el area de banca privada de bbva como
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

A falta de conèixer el tancament de l'espelma setmanal, els títols de BBVA van tancar aquest dimarts amb pujades del 6,50% fins als 6 euros. Situant-se així a nivells de preu no vistos des del maig de 2018.

  • 11,10€
  • 1,74%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
6.75
R1
7.40
R2
7.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, al menys, tres punts de tangència o de suport No ens val només dos punts de toc. Es tracta d'una zona de resistència en què el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen.

I això és el que tenim en BBVA, una impecable directriu baixista, amb bastants més de tres punts de tangència, que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de 2007. I que en aquest moment passa per la zona dels aproximadament 5,90 euros. Per tant, es diria que amb un tancament setmanal per sobre dels 6 euros, i com més amunt millor que millor, confirmaria la superació de la important zona de resistència. I des d'aquest mateix moment, correccions puntuals a part, la veritat és que ja podrem parlar d'un abans i un després en el valor a llarg termini. La següent gran resistència la tenim als màxims de 2017 als 6,75 euros.

bbva061021
Gràfic setmanal de BBVA des de finals de 2005

Noticias relacionadas

contador