ep archivo   edificio de la sede de bbva en madrid conocido como la vela
Archivo - Edificio de la sede de BBVA en Madrid, conocido como ?La Vela?Isabel Infantes - Europa Press - Archivo
10,99€
  • 0,48€
  • 4,57%

JP Morgan ha passat revisió a la banca espanyola després de les últimes dades publicades pel Banc d'Espanya al passat mes d'agost en relació al creixement dels préstecs, les hipoteques i altres dades útils per dirimir el progrés del negoci d'una entitat financera.

BBVA segueix sent el banc preferit dels analistes de JP Morgan, "a causa de la seva posició de capital molt còmoda, l'atractiu dels seus potencials rendiments, la seva forta actuació a Mèxic i la seva valoració".

Tal és així, que BBVA se segueix guanyant la recomanació de sobreponderar que atorguen els experts del banc dels EUA que, però, no revelen el consell que donen a la resta de la banca espanyola, ni tampoc el preu objectiu que dediquen a les seves accions.

El que sí recorden els analistes de JP Morgan són les següents dates importants de la banca espanyola, és a dir, quan publiquen els seus resultats corresponents al tercer trimestre del l'any. Bankinter es confessarà el proper 21 d'octubre, Banc Santander, el 27, Banc Sabadell, el 28 i, finalment, BBVA i CaixaBank, el 29.

Noticias relacionadas

contador