ep archivo   economia  professional wealth management reconoce el area de banca privada de bbva como
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Durant les últimes sessions els títols de BBVA estan lluitant una i altra vegada amb la important zona de resistència dels aproximadament 6 euros. I en aquest cas no té res a veure amb el fet que sigui un nombre rodó i psicològic, té a veure amb la directriu baixista principal, o primària.

  • 5,68€
  • -0,32%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
6.08
R1
6.65
R2
6.65
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Directriu baixista amb nombrosos punts de tangència que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des dels màxims històrics de 2007, als 9,545 euros. Durant els últims dies/setmanes són nombrosos els atacs en aquesta important zona de control, i per tant seguim a l'espera que el preu sigui capaç de tancar amb folgança i en espelmes setmanals per sobre dels 6 euros. Només així la donarem per superada i des d'aquest moment el valor tindrà el camí lliure fins als màxims de febrer de 2018, als 6,66 euros.

Per sota, per la banda dels suports, ens trobem amb una impecable recta suport que uneix tots i cadascun dels mínims creixents des de febrer, amb quatre impecables punts de suport, que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 5,60 euros.

bbva131021
Gràfic setmanal de BBVA des de mitjans de 2005

Noticias relacionadas

contador