bbvaturquia

Els títols del segon banc del nostre país acumulen una caiguda del 15% durant les últimes dues setmanes i en aquest moment, tècnicament, cotitza en plena zona de suport.

  • 10,83€
  • -1,41%

El que ha de quedar clar, si és que no ho estava encara ja, és que BBVA segueix en fase correctiva. Simplement cal observar l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des de finals de gener fins avui. Durant aquest període el títol s'ha deixat, gairebé, un 30%. I mentre l’impecable successió de màxims i mínims decreixents segueixi aquí poc més es pot fer.

Dit això, al més curt termini el tenim en plena zona de suport: la base del canal baixista pel qual s’ha estat desplaçant el títol durant els últims vuit mesos, per definició suport. Cosa que deixa la porta oberta a la possibilitat que aquest experimenti un important rebot amb un primer objectiu en l'últim dels buits baixistes (5,64) i per sobre i de major rellevància el buit dels 5,95 euros. Amb tot, encara que rebotés cap a la part alta del canal baixista, ara als 6,25-6,30 euros, el títol seguiria immers dins d'una fase correctiva.

Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador