Bankinter
7,38€
  • 0,11€
  • 1,57%

El títol hauria de rebotar amb força a l'alça com més aviat si no volem assistir a un clar i preocupant deteriorament del seu aspecte tècnic. Cotitza a nivells de suport clau.

Bankinter és el títol bancari de l'IBEX que primer ha perforat l'important suport que presenta en els mínims de desembre: els 6,418 euros. A mitjà/llarg termini aquest nivell és un suport clau, ja que al seu dia aquesta zona va actuar com a resistència en diverses ocasions al llarg de 2015. De manera que, fins aquí, es podria dir que hem assistit a un simple moviment de tornada cap als anteriors màxims històrics, la 'cresta' de l'impuls alcista previ. Per aquest motiu seria bo que com més aviat, i si pot ser en espelmes setmanals millor que millor, assistíssim a un rebot que d'alguna manera ens allunyi de la zona de perill actual.

Perforar amb comoditat i en espelmes setmanals a nivells actuals serien un preocupant senyal de debilitat, ja que deixaria les portes obertes a la possibilitat de restar la totalitat de l'últim gran impuls alcista: o el que és el mateix, de tornar als mínims de 2016, als cinc euros.

bkt040619
Gràfic diari de Bankinter des de juliol de 2014
Bolsamanía

Noticias relacionadas

contador