Bankinter

El rebot de les últimes sessions encaixa d'allò més bé dins del que seria un 'retrocés temporal' a la línia clavicular d'un gran 'cap i espatlles' setmanal.

  • 7,35€
  • 0,33%

A la vista del gràfic setmanal que tenim davant és fàcil observar que tenim el preu de Bankinter en plena zona de resistència, en la "línia clavicular" d'un gran cap i espatlles setmanal amb importants implicacions baixistes. Encara que també pot ser que les caigudes fins als mínims d'octubre formin part del final de la 'ona c' d'un 'abc' correctiu. En qualsevol cas, aquí tenim el títol, en plena zona de resistència.

L'important és conèixer la reacció del preu a la decisió del Tribunal Suprem que es coneixerà al llarg d'aquest dimarts. Tècnicament, el títol s'ha col·locat a un nivell òptim per agafar embranzida a la baixa, atès que cotitza en plena zona de resistència. Però també sabem que si els bancs recullen positivament la decisió, és fàcil que el preu superi resistències i que, per tant, la formació d'implicacions baixistes quedi anul·lada, falli. I provocarà just la reacció contrària. Per la qual cosa anem a romandre atents al que passi amb l’important resistència dels 7,45-7,50 euros.

Gràfic setmanal de Bankinter

Noticias relacionadas

contador