popular-portada2

Les importants caigudes de les últimes sessions semblen haver-hi oposat fre, de moment, a la base de la formació triangular (màxims decreixents i mínims creixents).

  • 0,32€
  • 0,00%
  • 1,78€
  • 2,65%

En principi, es donen les condicions per apostar per un imminent rebot. El fet que tinguem el preu a la base del triangle el col·loca en un situació interessant per intentar-ho de nou a l'alça, almenys en concepte de rebot. Però és cert que té el seu perill: perforar-lo. Els nivells de suport en aquest moment es troben als 0,786 euros (mínims de febrer) i per sota els mínims del 2016 als 0,766 euros. El que és innegable és que en aquest moment i des del punt de vista xartista Banco Popular, rebots a part, està a la baixa en tots els terminis. És més, la potencial perforació dels mínims de 2016, que es produeixi, seria l'enèsim senyal de feblesa dins de l'actual estructura de preus.

Per tenir el primer senyal de fortalesa en el títol li exigirem que, com a mínim, ens tanqui (o el que és el mateix ens anul·li) el buit baixista dels 0,91 euros. Fins que això no passi, més del mateix, rebots contra tendència però sempre apunta a la baixa.

Gràfic diari - Banco Popular

contador