ep arcelor recurso fabrica acero
www.arcelor.com
23,82€
  • 0,01€
  • 0,04%

Des dels mínims de maig el títol acumula un rebot del 17%, però malgrat això acumula un retrocés del 30% des dels màxims del mes d'abril (21,21).

Fa just una setmana vam analitzar el títol i vam advertir que el més normal, el més lògic, seria iniciar un rebot en la cotització (podeu llegir aquí l'article). I ho dèiem, sobretot, perquè l'experiència ens ha demostrat que més tard o més d'hora els rebot s'han de produir, encara que sigui per posteriorment continuar retrocedint-se. Per tant, després d'una caiguda del 40% en poc més d'un mes era lògic apostar per un rebot contra tendència, o fase de reacció, que d'alguna manera dreni/ajusti proporcionalment les fortíssimes caigudes prèvies.

El perill actual és que el rebot formi part d'un simple retrocés temporal a l'important zona de resistència, abans suport, dels 16,65-17 euros. Al cap i a la fi, el que tenim davant és un gran 'cap i espatlles' d'importants implicacions baixistes. Després es complirà o no, però la veritat és que si la figura es complís, cal esperar caigudes cap a la zona dels aproximadament 9,50-10 euros.

arcelor120619
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal des de finals de 2015

Noticias relacionadas

contador