ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Els preus disparats de l'energia (petroli, gas natural, etcètera) fan que el sector de les energies renovables sigui el clar beneficiat d'aquesta crisi.

  • 9,57€
  • 0,68%
Análisis Técnico
S1
14.33
S2
18
R1
19.60
R2
19.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les sensacions en el valor no poden ser millors, però amb tot i això manca el més important de tot, la confirmació de la superació de resistències. La important resistència al qual hem fet referència en el passat al títol, els 18 euros, està sent polvoritzada amb claredat. Per la meva manera de veure el mercat preferiria que la confirmació final la tinguéssim en espelmes setmanals, però això pot fer que el valor se'ns dispari massa.

Per tant, estaria bé que els 18 euros se superessin, com sembla, amb claredat i en preus de tancament. I en una potencial correcció cap als 18 euros en forma de retrocés temporal podria ser un bon moment per llançar-se a la piscina en el valor. Al cap i a la fi el que tenim davant és un potencial doble sòl que, com a mínim, el projectaria a nivells de preu propers als 24 euros com a primer objectiu de pujada. El que és clar és que ja podem parlar d'un abans i un després del valor.

slr080322
Gràfic setmanal de Solaria (SLR)

Noticias relacionadas

contador