intel  hades canyon nuc dl chip semiconductor
Intel

Els títols d'Intel acumulen un descens superior al 25% des dels màxims anuals d'abril als 68,49 dòlars i malgrat això encara es pot dir del valor que aquest és alcista a llarg termini.

  • 30,51$
  • 0,46%
Análisis Técnico
S1
43.61
S2
55
R1
56.07
R2
56.07
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). I just en aquest moment, dilatacions puntuals dels preus a part, el tenim per enèsima vegada a la base del canal alcista pel qual es desplaça el valor des de finals del 2008-principis del 2009. O el que és el mateix, si s'ha de llançar-se a la piscina és ara, a plena zona de suport.

Observeu-vos també com la perforació de la base del canal el podria portar cap al rang dels 42,50-43,70 dòlars: la part inferior de l'ampli lateral pel qual es desplaça el valor des de finals de 2017. És a dir, el risc de fortes caigudes addicionals, encara que no hi ha res segur en els mercats, sembla força contingut en el moment actual.

intc221221
Gràfic mensual d'Intel Corp. (INTC)

Noticias relacionadas

contador