intel  hades canyon nuc dl chip semiconductor
Intel

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport.

  • 35,01$
  • 1,45%
Análisis Técnico
S1
49.50
S2
55.50
R1
62.57
R2
62.57
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport en la base del canal i tres en la part alta (resistència), o bé tres en la zona de suport (la base del canal) i dos en la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència en el canal. L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) en la base del canal i tancar-los en la part alta del canal (resistència).

I això és el que tenim en Intel, un impecable canal alcista pel qual es ve desplaçant el preu des de 2010. És a dir, 11 anys dins d'un canal alcista de manual, de llibre. Canal la base del qual, per definició suporti, passa en aquest moment pels aproximadament 49,50 dòlars. Per dalt tenim una important zona de resistència en el rang dels 68,50-69,30 dòlars: els màxims de principis de 2020 i d'abril d'enguany. La part alta del canal, per definició resistència passa en aquest moment pels aproximadament 82 dòlars.

intc211021
Gráfico semanal de Intel Corp.

Noticias relacionadas

contador