1635374001 etf bitcoin futuros

Sens dubte és molt aviat encara per cantar victòria, però ens trobem en un moment de mercat molt interessant. Si hi ha un moment per llançar-se a la piscina en el bitcoin és just ara, en plena zona de suport.

  • 63.852,44$
  • -1,34%
Análisis Técnico
S2
60000
R1
69000
R2
69000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). I això és el que tenim en el futur del bitcoin en aquest moment, un impecable suport per part del preu a la base del canal alcista al qual sembla estar donant forma des dels mínims de juliol. Coincidint, a més, amb els màxims de setembre. Les lectures de sobrevenda diàries extremes assolides també apunten en aquest escenari, el de l'inici de (en el pitjor dels casos) un rebot de certa intensitat.

Després si s'ha de llançar a la piscina ha de ser ara, amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 53.000 dòlars. Per sobre dels 60.000 dòlars confirmaria figura de tornada amb objectiu als màxims històrics (69.355 dòlars) i per sobre... els 100.000 dòlars? Tot és possible en el bitcoin.

btc291121
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador