ep fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Recentment dèiem de Grifols que alguna cosa no carburava bé en el valor, que la pèrdua de 'momentum' era clara. I així segueix, coquetejant perillosament amb suports clau.

  • 8,62€
  • -2,45%
Análisis Técnico
S1
19.30
S2
26.07
R1
27.54
R2
27.54
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Grifols acaba de confessar-se davant el mercat: ha aconseguit resistir a la pandèmia de la Covid-19 en registrar un benefici de 619 milions d'euros, un 1,1% menys que els 625 milions que va recollir un any abans. Les vendes van batre rècord, fins a arribar als 5.340 milions d'euros, xifra que representa un increment del 4,7%. No obstant això, el gràfic ens diu una altra cosa. Ja fa temps que ens advertia que alguna cosa no funciona bé dins de l'antiga estructura alcista dels preus. He de reconèixer que esperava molt més del valor, però al final el preu s'ha entestat a perforar la base (suport) de l'impecable canal alcista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des de 2014. I en aquest moment, a més, està perforant també el suport que té en els mínims de setembre (21,27).

Les sensacions no són bones no ens hem d'enganyar, sobretot perquè, de nou, tenim un altre nou mínim decreixent i construint màxims i mínims decreixents no es puja. L'única cosa que sembla que el pot salvar en aquest moment tan complicat és que aquest divendres (a part que és tancament setmanal) el valor aconsegueixi tancar en positiu o acabi amb lleugeres caigudes. L'important seria recuperar en espelmes setmanals el suport dels mínims de setembre que en aquest moment s'està perforant amb força. Deixant la porta oberta a la possibilitat que ens dibuixi algun tipus de divergència alcista. Anem a veure en què queda el tancament de l'espelma setmanal.

grifols260221
Gràfic setmanal de Grifols de llarg termini

Noticias relacionadas

contador