ep fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols ha guanyat un 23,9% menys al primer semestre, 218,2 milions d'euros. La biofarmacèutica catalana ha reconegut obertament l'impacte de la crisi del coronavirus sobre els seus comptes al fet rellevant remès a la CNMV.

  • 8,39€
  • 3,71%

Des de la companyia apunten que la seva xifra de negoci ha crescut un 10,5% fins als 2.677,3 milions d'euros. En aquest augment hi ha jugat un paper important l'àrea de Bioscience.

Aquests resultats confirmen les previsions publicades per Grifols el mes de juny passat, en què s'anticipava un impacte negatiu de 205 milions, especialment per la pandèmia. En aquest sentit, el grup estima que la petjada del virus sobre la disponibilitat de plasma sigui del 10% respecte al 2019.

A Renta 4 s'han mostrat convençuts del seu potencial i han elevat la seva recomanació de 'neutral' a 'sobreponderar' mantenint un preu objectiu de 31,60 euros per acció a la catalana. L'entitat de banca privada argumenta que els seus comptes es troben en línia amb l'esperat en ingressos, marge brut i Ebitda.

Renda 4 afegeix que "esperem reacció positiva de la cotització tenint en compte les favorables dinàmiques que subjeuen el negoci, la visibilitat de cara a la resta de l'any a l'entorn d'incertesa actual i el pitjor comportament recent".

Noticias relacionadas

contador