ep empleados de airbus donan mas de 1500 kilos de productos basicos a fundacion banco de alimentos
Airbus

Encara que Airbus continua sent un títol baixista, com a mínim ens està deixant molt clar on té la zona de suport que respectar en tot moment, que no és poca cosa.

  • 154,86€
  • -2,31%
Análisis Técnico
S1
40
S2
60
R1
65.26
R2
65.26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Que quedi clar, primer de tot, que no estem dient que el títol hagi confirmat un sòl de mercat i que des d'aquí començarà a recuperar amb força. Però, a diferència d'altres títols del nostre mercat, aquest ha aconseguit respectar la zona de suport que presentava i presenta als mínims de març, els 48,20 euros. Aquí tenim de moment un doble suport, que no doble sòl. Si després aquest doble suport es converteix en una cosa més, tan sols el temps ho dirà.

Dit això, el que tenim clar és que els mínims de març i els mínims de maig són una zona de suport important, de manera que és per sota d'aquest on hem de col·locar l''stop' per a qualsevol posició alcista per a 'trading' en el títol. Per dalt, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem als 59 euros i, sobretot, els màxims d'abril, els 65,26 euros. Per sobre d'aquest últim nivell de preus sí que tindrem una petita figura de retorn.

airbus220520
Gráfico diario de Airbus

Noticias relacionadas

contador