ep archivo   sede de acerinox en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Divendres vam conèixer que la japonesa Nippon Steel Stainless Steel venia, amb UBS com a banc col·locador, el 7,9% del capital d'Acerinox (21,4 milions d'accions) a un preu de 10,20 euros per acció.

  • 10,23€
  • 1,09%
  • 24,34€
  • 3,22%
Análisis Técnico
S1
9.37
S2
10.82
R1
11.90
R2
11.90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa de què és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que un retrocés temporal és un rebot per després caure, mentre que una retirada temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

Dit això, no és fàcil tractar de trobar un suport en un subjacent, el que sigui, quan cau a plom com va passar divendres passat amb Acerinox. Evidentment no tenim cap figura de volta ni senyal d'esgotament de les caigudes. Això, en produir-se, el portarà el seu temps. L'únic que es pot fer en aquest moment és determinar un potencial nivell de suport que té a la volta de la cantonada. Es tracta de la zona dels 9,60 euros (part alta de l'antic canal baixista de molts anys), abans resistència i ara suport. I la zona dels 9,35-9,40 euros: els màxims de desembre. En resum, el títol té suports importants en el rang comprès entre els 9,35 i els 9,60 euros. Anem a veure si entorn a aquest nivell apareixen les compres i després ja anirem veient.

acx210621
Gràfic setmanal d'Acerinox

Noticias relacionadas

contador