subidas

Són pocs els títols que es troben cotitzant molt per sobre dels nivells previs al Brexit i la de l'acer i la companyia d'alimentació estan entre ells. Que després es compleixin o no és una altra cosa, però les figures d'illa setmanals hi són.

  • 10,30€
  • 1,68%

Dia

  • 0,01€
  • 0,78%
  • 14,96€
  • 1,63%

Aquest dilluns parlàvem de Repsol com un dels títols que presentava un interessant gràfic, d'implicacions alcistes, amb vista als pròxims mesos com a conseqüència d'una clara formació de canvi setmanal en "cap-i-espatlles" invertit (llegiu aquí l'anàlisi).

Així doncs i començant per la de l'acer, el que podem observar és com la setmana passada l’espelma setmanal confirmava amb claredat per sobre de la resistència dels 11 euros (per on passa la línia clavicular). De fet encara que no podem descartar el típic retrocés temporal a la nova zona de suport, abans resistència, la veritat és que la figura apuntaria cap a la zona de màxims de 2015 al voltant dels 15,50 euros. Molt pocs títols del mercat han estat capaços de recuperar els nivells previs al Brexit i Acerinox cotitza clarament per sobre, la qual cosa és sense cap dubte un important i clar senyal de fortalesa.

(Gráfico semanal - Acerinox)

Pel que fa a Dia, i després de saltar el preu per sobre de la resistència dels màxims de juny (a més amb buit alcista setmanal), el que ens ha confirmat el preu és una figura de canvi en "doble vall". Pauta d'implicacions alcistes que, a mitjà termini, podria projectar el títol (amb les seves lògiques correccions intermèdies) als màxims de 2015, que també ho són històrics, en els 7,20 euros. Prèvies parades a les zones de resistència intermèdies dels 6,06 euros i per sobre el buit baixista setmanal dels 6,66 euros.

(Gráfico semanal - Dia)

contador