ep planta termosolaraccionaabengoa construiranchile
ACCIONA
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Després de les importants pujades dels últims dies els títols d'Abengoa 'B' cotitzen ja a només un 23% de la resistència que presenten en el buit baixista dels 0,01 euros.

  • 0,01€
  • 0,00%

Aquest dijous vam analitzar Urbas (llegiu aquí l'anàlisi) i dèiem que dins de l’impecable tendència baixista de fons o primària, tot apuntava que després de superar resistències el títol podia buscar la que presenta en l'imponent buit baixista dels 0,01 euros. De manera que el mateix que dèiem per Urbas es pot fer extensible per a Abengoa 'B'. El títol va superar recentment resistències (0,0062) i tot i que just en aquest moment presenta una altra als 0,009 euros tot apunta que es dirigeixi al cèntim, que no és cap altre nivell que el 'gap' baixista de la sessió del 26 d'octubre.

Tant Urbas com Abengoa presenten el mateix lloc en el mateix dia, ja que es tracta de la sessió durant la qual es va ampliar el rang de cotització mínim, que anteriorment era al cèntim d'euro. De tota manera, encara que tanqués aquest buit res canvia realment en el títol, seguiria sent impecablement baixista.

abengoa180119
Gràfic diari d'Abengoa 'B'

Noticias relacionadas

contador