amancio-ortega
Getty Images
45,25€
  • 0,27€
  • 0,60%

Els analistes de Jefferies han reiterat la seva aposta per Inditex en anticipar un potencial alcista del 25% per al valor durant els propers dotze mesos.

La companyia valora les seves accions en 32 euros i aconsella comprar els seus títols, en considerar que suposa una oportunitat interessant d'inversió de cara als propers mesos.

Els títols d'Inditex cotitzen a prop de 26 euros i Jefferies assenyala que poden protagonitzar un nou tram alcista del 15% al ​​20%, impulsats pels resultats que presentarà la matriu de Zara el proper 13 de març.

"La fortalesa del dòlar pot anul·lar el benefici de l'estabilitat de les divises als mercats emergents, però un creixement de doble dígit en el benefici per acció durant el quart trimestre i el conjunt de l'any poden recolzar una recuperació dels múltiples, especialment en un moment en què els competidors han pujat molt", asseguren aquests experts.

La seva previsió és que Inditex confirmi una recuperació del seu "creixement orgànic" i del seu "marge brut de beneficis" durant el quart trimestre, cosa que ajudarà a mitigar els dubtes dels inversors sobre el model de negoci del grup fundat per Amancio Ortega.

En la seva opinió, el model de negoci d'Inditex està "particularment ben adaptat per a un món multicanal". A més, consideren que els esforços que està realitzant la companyia dirigida per Pablo Isla per adaptar-se a l'evolució de les vendes en línia li permetran mantenir el seu creixement actual.

Noticias relacionadas

contador