ep onur gen 20190315132335
BBVA - Archivo

Goldman Sachs valora les accions de BBVA en 6,40 euros per títol, xifra que implica un potencial alcista del 18% per al segon banc espanyol durant els propers dotze mesos.

  • 10,39€
  • -0,29%

Després de reunir-se amb el conseller delegat de l'entitat, el directiu turc Onur Genç, els experts del banc nord-americà consideren que l'evolució de l'entitat en borsa estarà determinada al seu torn pel comportament que registrin els seus quatre principals mercats: Mèxic, Espanya, Turquia i els Estats Units.

"Els riscos per a la nostra valoració inclouen millors o pitjors condicions macroeconòmiques i operatives en els seus quatre principals mercats: Mèxic, Espanya, Turquia i els EUA", assenyalen aquests experts. També afegeixen possibles operacions corporatives que poden beneficiar o perjudicar el benefici per acció (BPA), "el risc polític a Espanya i a nivell global", els moviments de les divises i menor o major cost del risc i la recuperació econòmica a Espanya.

Sobre els costos judicials a Espanya, Goldman assenyala que BBVA considera que les demandes per l'índex hipotecari IRPH és "la gran incertesa i el gran focus" per a l'entitat.

Els directius del banc consideren que hi ha un ampli ventall de possibilitats sobre aquest assumpte, que pot suposar un impacte rellevant en el cas que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea decideixi en contra de la banca espanyola.

Pel que fa a Turquia, la divisa de la qual ha tornat a desplomar-se aquesta setmana, BBVA considera que el comportament de la lira turca serà precisament la clau per 2019. Segons la seva opinió, les mesures econòmiques del govern seran suficients per mantenir estable la divisa, tot i que els esdeveniments geopolítics són impossibles de controlar, així com el seu impacte econòmic.

Noticias relacionadas

contador