ep jose ignacio goirigolzarri 20180510122101
Europa Press/Archivo
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

José Ignacio Goirigolzarri, president de Bankia, ha rebutjat haver participat en la contractació de l'empresa de José Manuel Villarejo per part de BBVA per realitzar suposadament serveis d'espionatge a empresaris i autoritats durant la seva etapa número dos de Francisco González al banc.

"Ni en teníem coneixement ni vam participar en res del que s'està recollint als mitjans en el suposat cas que així ocorregués", ha apuntat el president de Bankia parlant en el seu nom i en el del conseller delegat de l'entitat, José Sevilla, que també va treballar a BBVA. En tot cas, ha confessat que les notícies que s'estan publicant sobre la relació entre l'entitat i Villarejo estan sent "una enorme sorpresa" per a ell.

Goirigolzarri, que ha rebutjat valorar la gestió de Francisco González al capdavant de BBVA, ha reconegut que el cas Villarejo sí que afecta la reputació del sector bancari en el seu conjunt. "Bo no és", ha assenyalat preguntat per aquesta qüestió durant la presentació dels resultats anuals del banc.

Tot i que ha assenyalat que no és ningú per "donar consells", Goirigolzarri s'ha mostrat "absolutament convençut" que BBVA "està treballant amb la màxima diligència i profunditat possible" i ha rebutjat estar preocupat perquè pugui salpicar-lo després de les investigacions que ha portat a terme el banc.

Preguntat sobre si alguna vegada ha sospitat haver estat espiat, el president de Bankia ha contestat un rotund "no". "Mai he sospitat que ningú m'estigués gravant ni ho sospito ara", ha manifestat Goirigolzarri.

Noticias relacionadas

contador