cbwallstreetsombra

Atents a la formació d'un retrocés temporal en els títols de Nike. El valor es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 82,70 dòlars. Per aquests preus el més normal és que tornem a veure la tornada de les compres, cosa que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 90 dòlars.

Praxair s'ha deixat, fa unes sessions, un buit alcista que li permet cotitzar just al voltant de la resistència dels 168,54 dòlars. Aquest nivell de preus correspon als màxims anuals i la seva superació seria un magnífic senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Netflix que va acabar la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 2,33%. El valor es troba a punt de confirmar el final de la correcció del curt termini. Per a això hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 377 dòlars. N’estarem molt pendents, ja que la superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 420 dòlars.

contador