Seguim pensant en un atac al nivell dels 10.291 punts en el selectiu espanyol.

Talgo fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són bones i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 5,25 euros seria el senyal que ens convidaria a veure un atac al nivell dels 5,79 euros, màxims anuals.

Seguim molt pendents del final de descens temporal en Telepizza. La companyia ha aconseguit subjectar-se a prop dels 5,60 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades per a les properes setmanes. L'objectiu de pujada del curt termini es troba als 6,12 euros, màxims anuals.

Immillorable aspecte tècnic el que podem veure en Repsol que ha aconseguit superar la resistència dels 17 euros. Després d'un retrocés temporal a aquest nivell de preus el valor de l'IBEX 35 torna a ficar-se en pujada lliure i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 19 euros.

Des de fa mesos que Fluidra manté un moviment lateral. El suport clau sobre el qual està rebotant es troba al voltant dels 12 euros, si bé, per confirmar el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar que aconseguís pujar per sobre dels 14 euros.

Merlin Properties és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades. El moviment lateral de les últimes setmanes sembla que pot estar arribant al seu final. Un tancament per sobre dels 12,58 euros seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en un atac al nivell clau dels 12,82 euros. La superació d'aquest nivell de preus propiciaria una extensió de les pujades fins al nivell dels 14 euros.

contador