El més normal és que acabem veient un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.400 punts.

Hem començat la penúltima sessió de la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Gestamp. La companyia segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,96 euros, màxims històrics. Això la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure un atac al nivell dels 7,50 euros.

IAG es pren un respir després de la superació de la resistència dels 7,68 euros. Cal tenir molt present que la companyia ha aconseguit perforar els màxims històrics i que després d'una parada al camí el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 9 euros.

Senyal de fortalesa, aquest passat dimecres, en Bankinter que va acabar amb unes pujades del 3,15%. El banc perfora la resistència dels 8,80 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac imminent als màxims històrics assolits aquest mateix any als 9,31 euros.

Fantàstic senyal el que hem pogut observar en San José que supera definitivament la resistència dels 3,94 euros. Després de mesos de moviment lateral sembla que la companyia inicia un nou impuls alcista, cosa que ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 4,70 euros.

Repsol continua guanyant posicions després de confirmar la superació dels 16 euros, màxims de tots els temps. L'absència de resistències ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 17 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 15,50 euros.

contador