ep sedeamadeusmadrid
AMADEUS
59,62€
  • 0,20€
  • 0,34%

Les accions d'Amadeus cauen un 3% en borsa, fins als 61,28 euros, després que els analistes de Barclays hagin retallat la seva valoració fins a 60 euros des dels anteriors 65 euros per títol.

Des del banc britànic també han retallat la valoració d'altres grans companyies del sector tecnològic europeu, pel fet que anticipen una menor inversió en el sector de Tecnologies de la Informació durant els propers trimestres.

Per exemple, han retallat un 15% la valoració del grup Capgemini, fins als 106 euros des dels 125 euros anteriors. I han reduït lleugerament el preu objectiu de SAP fins als 119 des dels 122 euros.

Segons aquests experts, la menor previsió de creixement global i també per a l'economia europea afectarà directament la despesa en Noves Tecnologies, per la qual cosa han reduït la seva previsió de beneficis per al sector un 3,6% el 2019 i un 6,7% el 2020.

En la seva opinió, companyies com Amadeus, amb una ferma posició de lideratge al seu mercat, no mereixen cotitzar amb una prima dins el sector tecnològic. En aquest escenari, afegeixen que "la història suggereix que si hi ha una correcció més gran, la tecnologia es comportarà pitjor que el mercat, cosa que justifica una posició més defensiva".

No obstant això, també afegeixen que Amadeus és un "valor de qualitat", cosa que donarà suport al seu comportament borsari en el cas que es produeixi una caiguda del trànsit aeri més gran del que ja ha descomptat el mercat.

Noticias relacionadas

contador