ep juntaaccionistasamadeus2018
Europa Press - Archivo
59,00€
  • 1,26€
  • 2,18%

Kepler ha iniciat la seva cobertura d'Amadeus (-3,04%) amb un 'pal': valora el títol un 10,6% menys respecte a la seva cotització actual, en atorgar-li un preu objectiu de 60 euros (respecte als 63,86 euros als quals es mou l'acció).

La companyia d'anàlisi canadenca justifica la seva decisió principalment basant-se en l'excessiva dependència d'Amadeus del trànsit aeri: "Hi està massa exposada, perquè al voltant del 80% dels seus ingressos està relacionat amb això".

La companyia canadenca assenyala l'excessiva exposició del grup "al trànsit aeri"

Kepler assegura, d'altra banda, que "Amadeus és una empresa ben gestionada i d'alta qualitat", però és aquesta exposició que, "malgrat la seva diversificació de negoci", pesa massa en la seva anàlisi de la companyia espanyola.

En aquest context, la companyia preveu que "el creixement del benefici per acció orgànic superi la forquilla del 6-8% durant els pròxims anys".

Amadeus ja va caure el passat 7 de novembre després d’incomplir les previsions amb els seus resultats trimestrals. La companyia va aconseguir un benefici ajustat de 886.600.000 d'euros durant els nou primers mesos de l'any, xifra que suposa un 5,1% més respecte al mateix període de l'exercici anterior. Durant el tercer trimestre estanc, el benefici ajustat va pujar un 3% i el benefici net, un 6%, fins als 261 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador