ep archivo   sede de cellnex 20231010110204
DAVID CAMPOS - Archivo

Els experts de JP Morgan han reiterat el seu consell de sobreponderar Cellnex i han elevat el preu objectiu del gestor de torres de telecomunicacions fins als 63 euros per acció des dels anteriors 56 euros.

  • 34,50€
  • -1,37%

La pujada de la seva valoració és perquè han reduït un 14% la seva previsió de pèrdues per al 2024 i també perquè han ampliat les seves perspectives fins a l'horitzó de finals del 2025.

Segons la seva opinió, el mercat és massa conservador amb Cellnex, ja que està descomptant un cost del deute del 7,2%. "Pensem que les vendes d'actius, juntament amb el Dia de l'Inversor de final del primer trimestre, ajudaran a desbloquejar el valor", afirmen al seu darrer informe.

En lloc del 7,2% esmentat, calculen un cost del deute del 5,2%, cosa que els porta a elevar la seva valoració fins als 63 euros per títol i "ofereix un potencial de revaloració del 80%", destaquen.

Pel que fa a les vendes d'actius, calculen que les desinversions dels seus negocis a Irlanda i Àustria li permetran recaptar entre 2.500 i 3.500 milions d'euros, "cosa que permetria a Cellnex pagar (en lloc de finançar) tots els venciments de bons fins al 2028" , indiquen.

"Els creixents temors relacionats amb els tipus d'interès han fet que les accions de Cellnex es redueixin a la meitat respecte als seus màxims del 2021. No obstant això, ara que els nostres economistes estan convençuts que les taxes han assolit el punt màxim i que el CEO organitzarà un Capital Markets Day (CMD) al final del primer trimestre, veiem fortes raons per afegir l'acció a la Llista Focus", remarquen.

En aquest sentit, esperen que la trobada amb inversors serveixi per anticipar "objectius financers audaços a mitjà termini, plans agressius de despalanquejament i l'inici de pagaments de dividends".

Noticias relacionadas

contador