ep archivo   foto de archivo de una torre de cellnex
CELLNEX - Archivo

Els experts de Renta 4 han retallat la valoració de Cellnex Telecom fins als 46 euros per acció des dels anteriors 63,10 euros per títol, però han reiterat el consell de sobreponderar el valor, en considerar que "podria ser un clar objectiu d'OPA".

  • 34,73€
  • -0,71%

Al seu darrer informe sobre l'empresa, afirmen que "atesa l'actual cotització, i la capacitat per fer front als seus compromisos a curt termini mitjançant vendes d'actius i la pròpia generació de caixa, considerem que Cellnex podria ser un objectiu clar d'OPA d'algun fons d'infraestructures o de pensions".

Segons la seva valoració, “la TIR (taxa interna de rendibilitat) a 10 anys que estimem que ofereix Cellnex, tot i pagar una prima del 50% respecte a la cotització actual, és superior al 12% segons els nostres càlculs, sense tenir en compte possibles desinversions a múltiples superiors".

Per això, malgrat que n'han retallat la valoració "per les pujades en els tipus d'interès i un model de valoració més conservador, amb hipòtesis més cautes", consideren que "els nivells actuals són atractius per prendre posicions de cara al mitjà termini" .

Sobre la possibilitat que sorgeixi algun problema de solvència, assenyalen que “Cellnex té capacitat per fer front als seus compromisos financers a curt/mitjà termini”, ja que “la companyia no espera haver de refinançar cap dels venciments dels anys 2024 i 2025".

Noticias relacionadas

contador