ep archivo   sede de cellnex 20230727182716
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Cellnex busca recaptar 1.100 milions d'euros per la venda del seu negoci a Irlanda, operació per a la qual ha contractat Banco Santander com a assessor financer, segons ha publicat Expansión aquest divendres.

  • 34,67€
  • -0,89%

El procés de recepció d'ofertes ja ha començat i despertat l'interès de diversos fons d'infraestructures especialitzats al sector de les telecomunicacions.

NOTÍCIA POSITIVA, PERÒ DE POC IMPACTE

"Notícia d'impacte limitat", expliquen els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen comprar, amb una valoració de 46,56 euros, "ja que el mateix conseller delegat ha esmentat recentment que la venda del 100% del negoci a Irlanda era una de les alternatives de desinversió que estudiava”.

A parer seu, "per ara únicament es tractaria de la contractació de l'assessor que conduirà el procés de venda. Tampoc sorprenen les referències a una potencial venda de la filial austríaca una vegada tancada l'operació d'Irlanda".

Per la seva banda, els experts de Bankinter, que aconsellen comprar, amb una valoració de 44,10 euros, afegeixen que "el CEO de la companyia va dir que desinvertiran als mercats en què no hi hagi opció d'aconseguir economies d'escala".

"En cas de tancar-se l'operació, seria una bona notícia, ja que permetria reduir deute i concentrar les inversions als mercats estratègics (França, Itàlia, Espanya, Regne Unit i Polònia)", comenten.

Noticias relacionadas

contador