ep archivo   sede de cellnex en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Les perspectives de Jefferies sobre Cellnex continuen sent optimistes. La companyia novaiorquesa ha reiterat la seva recomanació de compra sobre els títols de la cotitzada a l'IBEX 35, tot i que n'han reduït el preu fins als 49 euros des dels 52 euros anteriors. Amb tot, aquests experts atorguen un potencial de revaloració del 30% a les accions de Cellnex.

  • 34,90€
  • -0,23%

“Augmentem els nostres ingressos per als anys fiscals 2023-2025 en prop d'un 3%, i l'Ebitda, a prop d'un 1% sobre la base de més addicions netes de llocs i tenint en compte el canvi al perímetre al Regne Unit de la adquisició de torres Hutch”, indiquen aquests analistes.

Així mateix, assenyalen que el nou preu a causa de la revisió del tipus d'interès lliure de risc és del 3,6% al 3,8%. “Amb el nostre preu objectiu, el rendiment normalitzat del flux de caixa lliure dels fons propis aconseguiria el 3,6% el 2025 (enfront del 2,1% el 2022 i el 2,7% el 2023)”, afegeixen.

D'acord amb aquests experts, Cellnex "s'hauria de continuar beneficiant del fort creixement de les dades mòbils i de l'atractiu que suposa per als operadors mòbils l'externalització d'infraestructures per millorar la rendibilitat". En aquest sentit, creuen que els “contractes “tot o res” a llarg termini” ofereixen una “gran visibilitat” a la companyia.

D'altra banda, des de Jefferies veuen potencial per reforçar el creixement mitjançant la “diversificació en serveis adjacents i impulsar el palanquejament operatiu a través de la coubicació i la compra de terrenys”. "Les noves prioritats estratègiques cap al creixement orgànic s'han de reforçar en un context d'elevat palanquejament del balanç i augment dels costos de finançament", sentencien.

Recentment, JP Morgan es va mostrar molt optimista amb la companyia, assegurant que “en un escenari alcista creïble, les accions de Cellnex podrien (a mitjà termini) tenir un valor superior a 100 euros”. Cal assenyalar que JP Morgan va reduir la seva participació en Cellnex del 5,5% al 5%.

A la darrera junta general, els accionistes de Cellnex van ratificar, a més del nomenament de Marco Patuano i altres qüestions, la proposta d'ampliació del consell d'administració de l'empresa, que passarà d'11 a 13 membres.

Noticias relacionadas

contador