ep archivo   aena pone en marcha un proyecto piloto de mobiliario sostenible en el aeropuerto de
AENA - Archivo

Els experts de Jefferies han elevat la valoració d'Aena fins a 160 euros per acció des dels anteriors 130 euros per títol i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 172,80€
  • 0,23%

"Veiem un impuls positiu al primer trimestre", assenyalen aquests analistes, les previsions del qual per al 2023 se situen un 6% per sobre de les del mercat pel que fa a l'Ebitda.

La seva estimació és que la guia de trànsit "augmenti a l'extrem superior del 94-104% del rang del 2019", i per això anticipen que el consens també elevarà els seus pronòstics per al gestor dels aeroports espanyols.

Malgrat això, justifiquen el seu consell de mantenir el valor, perquè segueixen observant millors “oportunitats de creixement a més llarg termini a la cartera més internacional d'ADP” (Aéroports de Paris).

"No obstant", afegeixen, "a mesura que els costos de l'energia cauen i la demanda de viatges continua sent alta", destaquen el potencial perquè Aena millori els guanys a curt termini.

Tot i això, també comenten que "a mitjà termini, encara veiem el marc regulador fix d'Aena com un risc, perquè ofereix una pujada de preus limitada fins al 2026. És probable que la inflació de costos persisteixi, mentre el creixement del trànsit de passatgers se suavitzarà més enllà del 2023".

Noticias relacionadas

contador