• El grup tecnològic es va disparar el divendres en borsa després dels seus resultats
  • Goldman ja recomanava comprar les seves accions abans de conèixer les seves xifres
ep indra

Els analistes de Goldman Sachs han elevat la valoració de Indra Sistemas fins a 14 euros des dels anteriors 13,50 euros per títol. Aquest nou preu objectiu atorga a l'empresa tecnològica un potencial alcista del 19% sobre el preu actual de mercat, actualmente als 11,77 euros.

  • 7,22€
  • 2,70%

Els títols d'Indra es van disparar en borsa divendres passat després de publicar uns resultats que han estat molt ben rebuts pel mercat, ja que s'han situat per sobre de l'esperat. Per exemple, els analistes d'UBS van elevar la seva valoració fins als 14,50 euros per títol.

Per Goldman, una de les sorpreses més positives de les xifres d'Indra ha estat el flux de caixa, que ha pujat fins als 140 milions d'euros, molt per sobre de la seva estimació de 38 milions. Això ha provocat una caiguda del ràtio de deute sobre l'EBITDA fins a 2,3 vegades el quart trimestre des de 3,1 vegades el tercer trimestre.

Aquests experts destaquen que l'objectiu de creixement orgànic de Indra establert per la nova direcció a mitjans del 2015 se situa lleugerament per sota del previst, però que la resta de paràmetres del compte de resultats evoluciona de forma molt favorable.

"La capacitat de generació de caixa de Indra ha millorat de manera significativa", afirma Goldman. En aquest escenari, l'evolució en borsa d'Indra dependrà de la millora en el creixement orgànic dels ingressos i en una major expansió de marges.

Noticias relacionadas