ep archivo   sede de cellnex 20230118121403
DAVID CAMPOS - Archivo

Correcció borsària per a Cellnex aquest dilluns, després dels fortíssims guanys que va registrar el valor divendres passat, a la calor dels rumors sobre l'interès d'American Tower i Brookfield per llançar una OPA sobre la companyia.

  • 32,74€
  • -0,37%

Els analistes d'RBC han retallat la seva recomanació sobre l'operador de torres de telecomunicacions fins a mantenir des de sobreponderar; i el preu objectiu fins als 40 euros per acció des dels anteriors 43 euros per títol.

Sobre l'interès comprador d'American Tower, els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el títol, amb un preu objectiu de 43,40 euros, aconsellen "prendre la notícia encara amb molta prudència", perquè "es tracta d'un rumor, sense confirmació oficial de moment".

"Si bé", afegeixen, "posa de manifest l'atractiu de la companyia i la veritat és que tindria sentit estratègic per a American Tower".

Segons la seva opinió, "seria una de les poques opcions de prendre una posició de lideratge al mercat de torres de telecomunicacions a Europa a preus molt més atractius dels vistos durant les últimes operacions".

Segons els seus càlculs, "suposaria pagar uns 350.000 euros per torre, enfront dels prop de 500.000 euros que es van pagar fa menys de 6 mesos per les de Deutsche Telekom".

"D'altra banda", consideren que "seria una possible explicació per a la sobtada dimissió del conseller delegat de Cellnex, fa 2 setmanes".

Com a "principal escull" per a l'operació, esmenten els problemes de competència, "sobretot a Espanya i França, on l'empresa resultant controlaria bona part del mercat de torres".

Noticias relacionadas

contador