telefonicacbinversor

Els experts del banc nord-americà Citi han reiniciat la cobertura de Telefónica amb un consell de neutral i una valoració de 4 euros per acció.

  • 4,15€
  • 0,44%

Aquests experts han tornat a cobrir el valor després d'un període de suspensió i han actualitzat el seu model "per reflectir l'estructura del flux de caixa lliure (FCF)" anunciada al Capital Markets Day del mes de novembre passat.

"Creiem que les pressions sobre el FCF al Regne Unit, Alemanya i alguns mercats d'Hispanoamèrica poden ser mitigades per Espanya i el Brasil", afirmen en un informe publicat aquest dimarts.

"Clarament", afegeixen, el comportament del negoci al Brasil "és clau, ja que contribueix a la major part del creixement i la capacitat de VIVO", encara que afegeixen que "els moviments del tipus de canvi al llarg del temps també podrien afegir volatilitat a les tendències".

POSSIBLE PACTE DE XARXA FIXA AMB ORANGE-MÁSMÓVIL

D'altra banda, els experts de Banc Sabadell analitzen un possible pacte ofert per Orange-MásMóvil a Telefónica per optimitzar el desplegament de xarxes fixes de fibra òptica (FTTH) a Espanya.

"Si es confirma, la notícia és positiva, en la mesura que es busca un acord negociat, d'interès mutu, que llançaria un missatge de racionalitat al mercat domèstic (un dels punts que més pesa en el valor)", comenten aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador