ep parque eolico de acciona energia en croacia
ACCIONA

Acciona i la seva filial Acciona Energía pateixen a la borsa aquest divendres després que els experts d'RBC hagin retallat la seva recomanació i el preu objectiu sobre els dos valors.

  • 107,20€
  • -1,20%
  • 19,53€
  • -2,45%

En el cas d'Acciona, RBC ha retallat el consell fins a infraponderar des de mantenir i el preu objectiu fins als 170 euros per acció des dels 190 euros. El valor cotitza a nivells de 184 euros, amb pèrdues del 2%.

Aquests analistes assenyalen que han donat suport a la companyia "durant molt de temps", però ara adopten "una postura més conservadora en el negoci renovable", a la qual afegeixen "la correlació d'alguns dels negocis no energètics amb el cicle econòmic" i " una rendibilitat esperada significativament menor per a la gestora d'actius Bestinver".

A més, afirmen que "la contínua ajuda financera que necessita el fabricant d'aerogeneradors Nordex ens fa reduir la nostra valoració fins als 170 euros i la nostra recomanació a infraponderar"

Per a Acciona Energía, RBC ha rebaixat la seva recomanació fins a mantenir des de sobreponderar i el preu objectiu fins als 41 euros per títol des dels 46 euros. Les seves accions cotitzen als 37 euros, amb caigudes del 2%.

RBC afirma que "el cost més gran de capital explica la rebaixa de la nostra recomanació a mantenir i la reducció del nostre preu objectiu fins als 41 euros per acció".

Tot i que els seus analistes comenten que "és una empresa que ens agrada, esbiaixada positivament a la fortalesa dels preus de l'energia", afegeixen que "això podria no durar per sempre".

"A més", conclouen, "els rendiments de les energies renovables i, en particular, de l'energia eòlica terrestre podrien veure's afectats pels costos més grans de les inversions".

Noticias relacionadas

contador