cbwallstreet2

El més normal és que s'acabin ficant, durant les properes sessions, en pujada lliure.

Important millora tècnica la que podem veure en la sèrie de preus de Chevron que durant les últimes sessions ha aconseguit tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions en aconseguir superar la resistència dels 111,40 dòlars. Aquesta demostració de força ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 117,82 dòlars, màxims del buit baixista que va deixar a finals del mes de gener.

JP Morgan Chase va aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i busca continuar amb les pujades fins al nivell dels 95,21 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 105 dòlars.

Molt bona figura la que vam poder veure en JD.com que va acabar dimarts amb una revaloració del 2,97%. El valor ha aconseguit superar la resistència dels 43,06 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 48,99 euros, màxims anuals. No observarem ni el més mínima senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 39,33 dòlars.

contador