cbwallstreet2

El Dow Jones va cobrir part del buit alcista de dimecres i sembla que vol continuar amb la seva escalada alcista durant les properes sessions.

Adobe Systems Incorporated es dispara al tancament de dijous i acaba amb unes pujades del 12,24%. Després de tres mesos de consolidació de nivells el valor polvoritza els màxims històrics que va dibuixar el passat mes de setembre als 157,89 dòlars. El seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars.

Forts guanys de l'10,90% al tancament d’Envision Healthcare que experimenta un rebot en la seva forta tendència baixista i aconsegueix tancar el dia just al voltant de la resistència dels 45,34 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Danaher va confirmar un bon senyal de fortalesa en perforar la resistència clau dels 88,62 dòlars. Després de mesos de moviment lateral el valor confirma el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 100 dòlars. Cal recordar que la companyia es troba en pujada lliure cosa que, sens dubte, afavorirà l'escalada alcista de la companyia durant les properes setmanes.

contador