• La gestora és responsable de fons tan coneguts com el Carmignac Patrimoine o el Carmignac Sécurité
raphael gallardo carmignac economista jefe
Carmignac

Carmignac, la boutique de fons d'inversió més coneguda de França, ha fitxat Raphael Gallardo com a nou economista en cap, un lloc que fins ara no tenia, però que ha creat ad hoc per a ell.

Gallardo procedeix d’Ostrum Asset Management (l'antiga Natixis Asset Management), i ha treballat per a empreses com BNP Paribas, AXA Investment Managers o Rothschild & Cie Gestion. A aquestes dues últimes va ser responsable d'anàlisi macroeconòmica.

A Carmignac, estarà sota les ordres de Frédéric Leroux, responsable del seu equip Multiactivo. Segons Leroux, l'aportació de Gallardo serà fonamental a l'hora de "preveure els cicles i identificar el nivell de confiança dels mercats per aplicar la visió global de la gestora a les decisions d'inversió".

La gestora francesa, fundada per Edouard Carmignac i Eric Helderlé el 1989, és una de les majors gestores d'Europa, amb més de 54.000 milions d'euros en actius sota gestió. És responsable de fons tan famosos com el Carmignac Patrimoine o el Carmignac Sécurité.

Durant els últims dies, més gestores de fons han nomenat nous economistes caps, una figura professional a l'alça al món de la inversió. Per exemple, BNY Mellon ha fitxat Shamik Dhar, l'economista en cap del govern britànic i un dels assessors del Brexit.

Noticias relacionadas

contador