• Procedeix de l'oficina de la gestora de fons nord-americà a Miami
villegas franklin
LinkedIn

La gestora nord-americana de fons Franklin Templeton tindrà a partir d'octubre un nou responsable per a Espanya. Ramón Pereira, el director general actual, abandonarà la companyia després de dues dècades i el substituirà Javier Villegas.

El canvi serà efectiu a partir del proper 1 d'octubre. Villegas serà responsable de liderar l'estratègia de vendes i el desenvolupament de negoci a Espanya, Portugal i Andorra de Franklin Templeton des de Madrid, on s'ubicarà el mes que ve, ja que durant els últims anys el seu lloc era a Miami.

En el seu nou rol, Villegas estarà recolzat per Ana Álvarez i Nicolás Penya, que continuaran sent Sales Director, Distribution, i Sales Director, Discretionary, respectivament, confirma una nota distribuïda per l'entitat i recollida per diverses revistes especialitzades.

Villegas fa més de 13 anys que està treballant per la gestora nord-americana, on ha treballat a l'oficina de Madrid com a responsable de Vendes (entre 2005 i 2013) i a l'oficina de Miami com a membre de l'equip directiu Americes, centrat en el creixement del negoci minorista internacional (des del 2014 fins ara).

Format en CUNEF, l'IESE Business School i el Haas School of Business (Universitat de Califòrnia, Berkeley), abans de Franklin Templeton va treballar per a companyies espanyoles com A&G Banca Privada com a assessor d'inversions i per a Santander Private Banking com banquer privat, a aquesta última entre 2001 i 2005.

Pereira, que va aterrar a Franklin Templeton el 1998, és un històric del sector financer. Ha treballat per a entitats com Citi, McKinsey, Bankers Trust, Santander Investment Securities i Banc Santander.

Noticias relacionadas

contador